آموزش رفع ارور هارد

5/5 - (3 امتیاز)
مرکز هارد ایران ارائه می‌دهد

آموزش رفع ارور هارد و خطاهای احتمالی در سیستم

اگر تا به حال با خرابی یا ارور های هارد دیسک مواجه شده اید، پس به سرعت از دست دادن اطلاعات ناشی از چنین مشکلی نیز آگاه هستید.
آشنایی با نوع خرابی هارد دیسک تان نه تنها به شما کمک می‌کند تا راحت‌تر به مشکل اصلی هارد برسید، بلکه از بدتر شدن اوضاع در هنگام بازیابی اطلاعات نیز جلوگیری می‌کند.

حال اگر کامپیوتر شما ارور هایی نشان میدهد و به کمک نیاز دارید تا بفهمید چه چیزی باعث از کار افتادن هارد دیسک شما شده است،
نگاهی به خلاصه ای که مرکز هارد ایران از رایج ترین ارورها و خطاهای هارد دیسک برای شما عزیزان طراحی کرده است خواهیم داشت:

تماس با ما
  • آموزش رفع ارور هارد  Disk is Full

خطای پُر بودن حافظه

تصویر آموزش رفع ارور هارد

آموزش رفع ارور هارد Disk is Full

این کد خطا نشان می دهد که فضای خالی بر روی هارد دیسک باقی نمانده است و همه آن استفاده شده است.

برای حل این مشکل، باید مقداری فضا آزاد کنید. می توانید این کار را با حذف هر گونه فایل یا برنامه غیر ضروری، خالی کردن سطل بازیافت و حذف هر گونه فایل لاگ قدیمی یا غیر ضروری انجام دهید.

تصویر آموزش رفع ارور هارد
  • آموزش رفع ارور هارد
    SMART Failure Predicted on Hard Disk 0

هارد دیسک شما آسیب دیده است.

آموزش رفع خطای (SMART Failure Predicted on Hard Disk 0)

این کد به این معنی است که S.M.A.R.T (سیستم خودکار آنالیز هارد ویندوز های 10 به بالا) خطایی را شناسایی کرده است و پیش‌بینی می‌کند که هارد دیسک ممکن است به زودی از کار بیفتد. این اتفاق معمولاً در صورتی اتفاق می افتد که هارد دیسک خراب یا آسیب دیده باشد.

اگر این کد خطا را مشاهده کردید، باید فوراً از تمام اطلاعات دستگاه خود نسخه پشتیبان تهیه کنید و هارد دیسک خود را جایگزین کنید.

در صورتیکه هارد شما شناسایی خود را از دست داده است مقاله تعمیر مشکل شناسایی هارد را مطالعه کنید.

  • آموزش رفع ارور هارد SMART Hard Disk Error یا SMART Hard Disk Error 301

تصویر آموزش رفع ارور هارد

آموزش رفع خطای (SMART Hard Disk Error یا SMART Hard Disk Error 301)

این کد خطا در لپ تاپ ها رایج است و زمانی رخ می دهد که مشکل سخت افزاری در حین اسکن تشخیص داده شود. این خطا بدون هشدار رخ می دهد و اغلب منجر به از دست دادن اطلاعات می شود.

ممکن است چندین دلیل باعث بروز این مشکل شوند، از جمله بایوس قدیمی، اتصال شل یا نامناسب، ویروس، خرابی فایل، آسیب فیزیکی هارد ، خاموش شدن غیرمنتظره یا نوسان برق.

برای حل خطای 301 هارد دیسک SMART، باید موارد زیر را امتحان کنید:

  • تغییر ترتیب اولویت بوت
  • بازنشانی بایوس
  • جابجایی هارد دیسک
  • هارد ریبوت
  • استفاده از نرم افزار بازیابی اطلاعات
تصویر آموزش رفع ارور هارد
  • ارور Hard Disk Quick (303)  یا
    SMART Hard Disk Error 303

آموزش رفع خطای (Hard Disk Quick (303)  یا SMART Hard Disk Error 303)

خطای 303 یک خطای هارد دیسک است که زمانی رخ می دهد که کامپیوتر با موفقیت بوت نمی شود و به System Diagnostics هدایت می شود. دلایل متعددی برای بروز این خطا وجود دارد، از جمله:

  • بایوس قدیمی
  • اتصال سست
  • ویروس
  • خرابی فایل
  • آسیب فیزیکی
  • خاموشی غیرمنتظره
  • افزایش برق

برای حل این مشکل، باید هارد دیسک را توسط یک متخصص ارزیابی کنید تا مشخص شود مشکل چیست و میزان آسیب تا چه اندازه میباشد.

اگرچه ممکن است به این نتیجه برسید که خودتان این مشکل را حل کنید، اما استفاده از ابزارهایی مانند Bootrec، FSCK، Windows Error Checking Tool و CHKDSK می توانند باعث آسیب بیشتر به هارد دیسک شوند و اطلاعات را غیرقابل بازیابی کنند.

اگر تصمیم دارید خودتان با استفاده از این نرم افزار ها درایو را بررسی کنید،  قبل از ایجاد هر گونه تغییری از درایو بک اپ بگیرید و مطمئن شوید که هنگام تست هارد، نرم افزار مورد نظر را در حالت read only قرار داده اید.

  • آموزش رفع ارور هارد Hard Disk 1 (3F1)

فایل های سیستم آسیب دیده است.

تصویر آموزش رفع ارور هارد

آموزش رفع ارور هارد (Hard Disk 1 (3F1))

خطاهای 3F1 معمولا در لپ تاپ ها رخ داده و نشان می دهد که هارد دیسک مشکل دارد. زمانی که هارد دیسک خراب یا آسیب دیده باشد یا فایل های سیستم عامل آسیب دیده باشند، ممکن است این ارور نشان داده میشود.

راه حل های زیر اغلب می تواند برای رفع این نوع خطای هارد دیسک استفاده شود:

  • هارد ریست
  • تنظیم مجدد پیش فرض های بایوس
  • تشخیص اجرای سخت افزار
  • ریست کردن هارد دیسک
  • تست جداگانه هارد

همچنین درصورت عدم دسترسی به اطلاعات لپ تاپ میتوانید از خدمات بازیابی اطلاعات لپتاپ مرکز هارد بهره ببرید.

تصویر آموزش رفع ارور هارد
  • ارور Boot device not found – hard disk (3F0)  یا  No boot device available

آموزش رفع خطای (Boot device not found – hard disk (3F0)  یا  No boot device available)

این کد خطا به این معنی است که BIOS قادر به یافتن درایو بوت در سیستم نیست و معمولاً ناشی از مشکلات زیر میباشد:

  • بوت نادرست در BIOS
  • مشکل اتصال
  • حمله بدافزار
  • آسیب فیزیکی به هارد دیسک

برای رفع این نوع خطا:

  • هارد ریست را انجام دهید
  • تنظیمات پیش فرض BIOS را بازیابی کنید
  • هارد دیسک را ریست کنید
  • ارور Primary Master Hard Disk Error  یا  3rd / 4th/ 5th Master Hard Disk Error

تصویر آموزش رفع ارور هارد

آموزش رفع خطای (Primary Master Hard Disk Error  یا  3rd / 4th/ 5th Master Hard Disk Error)

این کد خطای رایج نشان می دهد که در درایوها یک یا چند خطا وجود دارد. اگر درایو خراب یا آسیب دیده باشد، یا زمانی که فایل های سیستم عامل آسیب دیده باشند، این ارور نشان داده می شود.

اگر دستگاه شما این ارور را نشان می دهد، باید هارد دیسک را توسط یک متخصص ارزیابی کنید. وسوسه نشوید که خودتان از ابزارهای بررسی خطا استفاده کنید زیرا این کار می تواند باعث آسیب بیشتر شود و اطلاعات را غیرقابل بازیابی کند.

تصویر آموزش رفع ارور هارد
  • آموزش رفع ارور هارد Disk Boot Failure

سیستم خطایی در درایو پیدا کرده است.

آموزش رفع خطای (Disk Boot Failure)

Disk Boot Failure به این معنی است که سیستم خطایی در درایوی پیدا کرده است که در حال حاضر به عنوان درایو بوت شناخته میشود.

اگر با این کد خطا مواجه شدید، باید هارد دیسک را توسط یک متخصص ارزیابی کنید. اگرچه استفاده ازنرم افزار ها و ابزارهای بررسی خطا می تواند وسوسه انگیز باشد، اما این می تواند باعث آسیب بیشتر شود و اطلاعات را غیرقابل بازیابی کند.

اگر تصمیم دارید خودتان با استفاده از نرم افزار های ریکاوری، درایو را بررسی کنید،  قبل از ایجاد هر گونه تغییری از درایو بک اپ بگیرید و مطمئن شوید که هنگام تست هارد، نرم افزار مورد نظر را در حالت read only قرار داده اید.

  • ارور Cyclic Redundancy Check Error  یا  Drive is Not Accessible Data Error

تصویر آموزش رفع ارور هارد

آموزش رفع خطای (Cyclic Redundancy Check Error  یا  Drive is Not Accessible Data Error)

این کد خطا نشان می دهد که یک خطای خواندن از درایو وجود دارد. این نوع ارور همچنین می‌تواند به دلیل پیکربندی اشتباه فایل‌ها، نصب ناموفق برنامه یا خرابی فایل باشد.

اگر با این کد خطا مواجه شدید، وسوسه نشوید که خودتان از ابزارهای بررسی خطا استفاده کنید. در عوض، به دنبال یک متخصص باشید که بتواند هارد دیسک را ارزیابی کند، زیرا این خطا اغلب بخاطر یک مشکل سخت افزاری است. با دستکاری بیشتر تنها می توانید آسیب بیشتری وارد کرده و اطلاعات را غیرقابل بازیابی کنید.

اگر تصمیم دارید خودتان روی هارد دیسک کار کنید، مطمئن شوید که آن را در حالت read only قرار داده و قبل از هرگونه عملیاتی از فایل های مهم خود بک آپ کامل تهیه کرده اید.

تصویر آموزش رفع ارور هارد
  • ارور I/O Device Error

هارد شما خوانده نمی‌شود.

آموزش رفع خطای (I/O Device Error)

خطای دستگاه ورودی/خروجی نشان می‌دهد که هارد شما خوانده نمی‌شود. مشابه سایر خطاها، توصیه می کنیم خودتان روی این موضوع کار نکنید و برای انجام ارزیابی کامل به دنبال یک متخصص باشید. با استفاده از ابزارهای بررسی خطا، ممکن است آسیب بیشتری وارد کرده و اطلاعات را غیرقابل بازیابی کنید.

تعمیر هارد و حفظ اطلاعات حیاتی شما توسط متخصصان بازیابی اطلاعات میتواند بهترین گزینه برای شما باشد.

اگر تجربه کار بر روی هارد دیسک را دارید و تصمیم به تعمیر درایو دارید، به یاد داشته باشید که آن را در حالت فقط  read only قرار دهید تا در صورت بروز مشکل، اطلاعاتتان رونویسی نشوند.

  • ارور Disk Read Error

تصویر آموزش رفع ارور هارد

آموزش رفع خطای (Disk Read Error)

این کد خطا نشان می دهد که یک خطای خواندن در درایو وجود دارد که معمولاً اگر هارد دیسک خراب یا آسیب دیده باشد یا اگر فایل های سیستم عامل آسیب دیده باشد، رخ می دهد. برای شناسایی و حل مشکل، درایو باید توسط یک متخصص ارزیابی شود. توجه داشته باشید که با کار بر روی هارد دیسک ممکن است آسیب بیشتری وارد کنید و اطلاعات غیرقابل بازیابی شوند.

تصویر آموزش رفع ارور هارد
  • ارور Windows Error Codes

آموزش رفع خطای (Windows Error Codes)

اگر ویندوز با مشکلات خاصی مواجه شود، عملیات خود را متوقف می کند و اطلاعاتی را به صورت متن سفید روی صفحه آبی نمایش داده می شود – که اغلب به عنوان صفحه آبی مرگ شناخته می شود.

این کدهای خطا معمولاً با “STOP 0x” شروع می شوند و به دنبال آن کدهای حروف و اعداد مختلفی وجود دارد که علت خطا را نشان می دهد.

اگر هارد دیسک خراب یا آسیب دیده باشد یا زمانی که فایل های سیستم عامل آسیب دیده باشد، کدهای خطای ویندوز نیز ممکن است رخ بدهند.

اگر با خطای ویندوز مواجه شدید، سیستم را مجددا ری استارت کنید. اگر با این کار مشکل حل نشد، کد خطای خاص را جستجو کنید تا منبع مشکل را مشخص کنید. اگر کد خطا نشان دهنده مشکل سخت افزاری است، فوراً استفاده از درایو را متوقف کنید و آن را توسط یک متخصص ارزیابی کنید.

  • ارور The Parameter is Incorrect

تصویر آموزش رفع ارور هارد

آموزش رفع خطای (The Parameter is Incorrect)

این یک خطای رایج در هارد های اکسترنال است که معمولاً به دلیل مشکل برق، پورت یا کابل USB خراب یا قطع نادرست درایو ایجاد می شود.

گاهی اوقات می توان با وصل کردن هارد به سیستم دیگری مشکل را حل کرد. اگر با این کار مشکل برطرف نشد، باید درایو را توسط یک متخصص ارزیابی کنید.

تصویر آموزش رفع ارور هارد
  • ارور The Request Failed Due to a Fatal Device Hardware Error

آموزش رفع خطای (The Request Failed Due to a Fatal Device Hardware Error)

این کد خطا نشان می دهد که دستگاه دیگر در دسترس نیست.

گاهی اوقات می توان این نوع خطا را با راه اندازی مجدد سیستم برطرف کرد. اما اگر این مشکل برطرف نشد سعی نکنید که از ابزارهای بررسی خطا استفاده کنید زیرا این گونه نرم افزار ها می توانند آسیب بیشتری به بار آورند و حتی اطلاعات را غیرقابل بازیابی کنند.

  • ارور Error 0X80071AC3 ‘The Volume is Dirty.’

تصویر آموزش رفع ارور هارد

آموزش رفع خطای (Error 0X80071AC3 ‘The Volume is Dirty)

هنگام تلاش برای دسترسی به فایل‌ها یا کپی کردن فایل‌ها در دیسک، اگر ویندوز قادر به خواندن داده‌های روی دیسک یا نوشتن داده‌ها بر روی آن نباشد، با کد خطا 0x80071AC3 ظاهر می‌شود. این خطا معمولاً همه نسخه‌های ویندوز را شامل میشود و اغلب در دیسک‌های ذخیره‌سازی اکسترنال مانند هارد های اکسترنال و فلش های  USB می‌افتد.

دلیل این خطا معمولاً از بد سکتور های روی دیسک میباشد. خاموش شدن ناگهانی سیستم به دلیل نوسان برق نیز می تواند این بد سکتور ها را در هارد ایجاد کند. این خطا همچنین می‌تواند ناشی از عملکرد ReadyBoost، درایورهای دستگاه آسیب‌دیده/یا فرسوده و یا نواقص کامپیوتری باشد.

تصویر آموزش رفع ارور هارد
  • ارور Disk Error Occurred Press Ctrl + Alt + Del to Restart

آموزش رفع خطای (Disk Error Occurred Press Ctrl + Alt + Del to Restart)

این خطا در هنگام بوت کردن سیستم ها رخ می دهد و می تواند فرآیند بوت را متوقف کند و هر زمان که کاربر Ctrl + Alt + Del را برای راه اندازی مجدد فشار دهد، بارها و بارها دوباره با همان خطا مواجه می شود.

دلایل اصلی این پیام خطا عبارتند از حمله ویروس، پیکربندی نامعتبر MBR، هارد دیسک معیوب،اختلال در برنامه نویسی ویندوز، هارد دیسک ضربه خورده، آلودگی در رجیستری ویندوز و غیره.

  • ارور Hard Drive “Error Code 0142”

تصویر آموزش رفع ارور هارد

آموزش رفع خطای (Hard Drive “Error Code 0142”)

این خطا نشان می دهد که سیستم شما با خرابی هارد مواجه شده است و برای رفع این ارور ممکن است نیاز به تعویض هارد دیسک معیوب داشته باشید.

این ارور به احتمال زیاد به دلایل زیر رخ می دهد:

خرابی CPU

هارد دیسک قادر به پاک کردن self-test نیست،

سیستم عامل مختل شده

و غیره…

با این حال، اگر درایو هنوز تحت گارانتی است، با سازنده تماس بگیرید و آن را تعویض کنید.

تصویر آموزش رفع ارور هارد
  • ارور Error Code BIOHD-8


کد خطای درایو SMART

آموزش رفع خطای (Error Code BIOHD-8)

BIOHD-8 یک کد خطای درایو SMART است (سیستم خودکار آنالیز هارد) و معمولاً زمانی رخ می دهد که SMART فکر می کند درایو شما خراب است و نمی توان آن را به درستی وصل کرد.

حملات ویروس، دانلود خراب یا نصب ناقص ویندوز، تخریب در رجیستری ویندوز می تواند باعث ظاهر شدن این پیام ارور شود.

  • ارور The hardware device is not connected (Code 45)

تصویر آموزش رفع ارور هارد

آموزش رفع خطای (The hardware device is not connected (Code 45))

این خطا زمانی رخ می‌دهد که دستگاه‌های جانبی مختلف مانند USB، ماوس و غیره به کامپیوتر متصل می‌شوند. این خطا نشان می‌دهد که ویندوز دستگاه سخت‌افزار متصل شده را شناسایی نمی‌کند.

این خطا ممکن است به دلیل نقص در سیستم، نوسان برق، فایل های خراب، تغییر در رجیستری ویندوز و غیره رخ دهد.

تصویر آموزش رفع ارور هارد
  • ارور “you need to format the disk before you can use it”

آموزش رفع خطای (“you need to format the disk before you can use it”)

ممکن است با وجود ذخیره چندین فایل مهم در هارد خود با خطای “you need to format the disk before you can use it” مواجه شوید.

“you need to format the disk before you can use it” معمولاً زمانی رخ می دهد که سعی می کنید درایو هارد اکسترنال خود را باز کنید. اما این ارور به شما اجازه نمیدهد که به فایل های داخل آن دسترسی داشته باشید. با انجام مراحل زیر ارور “you need to format the disk before you can use it” را براحتی برطرف کنید:

قدم اول: چرا این پیام نشان داده میشود؟ هنگامی که دیسکی را بدون استفاده از گزینه Safely Remove جدا و خاموش می کنید، در معرض خطر خراب شدن سکتور های دیسک قرار می گیرید.

اگر این اتفاق بیفتد، ویندوز دیسک را نمی‌خواند و پیام اعلان “you need to format the disk before you can use it” را نشان میدهد. و زمانی که این پیام ظاهر می شود، نشان می دهد که فایل سیستم دیسک شما خراب است.

در حالی که دلیل بالا شناخته شده ترین علت این ارور میباشد، برخی موارد دیگر نیز می توانند این مشکل را ایجاد کنند:

به هارد دیسک یک نوسان برق غیرمنتظره وارد شده باشد.

دیسک توسط بدافزار یا ویروس آلوده شده باشد.

فایل سیستم هارد توسط ویندوز قابل تشخیص نیست.

بخش های خراب در USB، کارت SD یا هارد اکسترنال ممکن است این ارور را نیز ظاهر کنند.

قدم دوم: نحوه رفع خطای “you need to format the disk before you can use it”

روش 1. پورت USB یا یک لپ تاپ متفاوت را امتحان کنید

دیسک را به پورت USB دیگر یا سیستم دیگری وصل کنید و بررسی کنید که آیا ارور تکرار میشود و یا میتوانید درایو هارد را اجرا کنید یا خیر. اگر دیسک نه در سیستم مک و نه در ویندوز به درستی کار نمی‌کند، ممکن است دیسک دارای فایل سیستمی باشد که ویندوز نتواند آن را بخواند. می توانید سیستم خود را مجدداً ریست کنید و بررسی کنید که آیا مشکل شده است یا خیر.

روش 2. اگر مشکل از سوی بدافزار ها باشد ، می توانید سعی کنید یک انتی ویروس  قوی را اجرا کنید تا ویروس های موجود را روی درایو خود ببینید و از روی آن پاک کنید. این کار می تواند خطای “you need to format the disk before you can use it” برطرف کند.

روش 3. استفاده از Scan and Repair . هنگامی که خطای “you need to format the disk before you can use it” ظاهر می شود، در واقع از شما خواسته می شود تا دیسک اکسترنال را قبل از استفاده در ویندوز اسکن و تعمیر کنید.

مرحله 1: در پنجره درخواست شده، گزینه “Scan and fix (suggested)” را انتخاب کنید و سپس روی “Fix drive” کلیک کنید. مرحله 2: منتظر بمانید تا ویندوز خطاهای سیستم فایل را پیدا کرده و رفع کند تا خطای فرمت پیام هارد اکسترنال برطرف شود. پنجره را ببندید و کامپیوتر خود را مجددا ری استارت کنید و بررسی کنید که آیا مشکل همچنان وجود دارد یا خیر.

روش 4. به روز رسانی/نصب مجدد درایور سیستم.  به طور معمول، اپدیت های جدیدتر ویندوز کمی زمان می برد. با این وجود، بهتر است اینکار را انجام دهید و درایورها را دانلود کنید. برای نصب سریع به‌روزرسانی‌های جدید درایورهای ویندوز، قدم های زیر را دنبال کنید:

مرحله 1: «تنظیمات» را باز کنید و منوی «به‌روزرسانی و امنیت» را باز کنید.

مرحله 2: برای بررسی آخرین نسخه های موجود برای دانلود، روی “Windows Update” کلیک کنید.

مرحله 3: روی گزینه “View Optional Updates” ضربه بزنید و از آنجا روی تب “Drivers Updates” کلیک کنید.

مرحله 4: روی درایوری که باید اپدیت کنید کلیک کرده و آخرین به روز رسانی آن را دانلود کنید.

مرحله 5: روی دکمه “نصب” کلیک کنید.

جدیدترین به‌روزرسانی‌های درایور پس از تکمیل این قدم ها نصب شده و پیام فرمت اجباری هارد اکسترنال برطرف می‌شود.

روش 5. تغییر شناسه درایو.

تغییر شناسه درایو ممکن است ارور “شما باید دیسک را در کارت SD درایو فرمت کنید” را برطرف کند.

مرحله 1: دیسک منیجر را به عنوان administor از کادر Run باز کنید و برای تغییر یا اضافه کردن به شناسه درایو کلیک راست کنید.

مرحله 2: در آنجا روی گزینه “Change Drive Letter and Paths” کلیک کنید.

مرحله 3: روی “change” کلیک کنید، شناسه درایو جدید را انتخاب کنید، “OK” را فشار دهید و سپس “yes” را در پنجره درخواست شده انتخاب کنید.

روش 6. استفاده از دستور CHKDSK

تجربه بسیاری از مشتریان نشان داده که این تکنیک به آنها رفع ارور “you need to format the disk before you can use it” کمک کرده است. این مرحله شامل دانش لازم و وارد کردن کدهای مربوط میباشد:

مرحله 1: از صفحه کلید، کلید “Windows” را فشار داده و “cmd” را وارد کنید.

مرحله 2:Command Prompt  را به عنوان administor از آن پنجره اجرا کنید.

مرحله 3: در پنجره CMD بعدی، “chkdsk A:/f” را تایپ کرده و “Enter” را بزنید(A  نشان دهنده شناسه هارد شماست).

مرحله 4: سپس، با این دستور، ویندوز شروع به بررسی و رفع مشکلات دیسک و فایل های آسیب دیده می کند. صبر کنید تا اسکن و بررسی دستور شما کامل شود.

پس از ری استارت سیستم، اکنون می توانید درایو خود را بدون دریافت خطای “you need to format the disk before you can use it” اسکن کنید.

روش 7. اگر هیچکدام از روش های بالا نتیجه بخش نبود می توانید دیسک را فرمت کنید. با این حال، فرمت کردن باعث از دست دادن اطلاعات شما می شود.

بنابراین قبل از فرمت کردن درایو ما یک نرم افزار بازیابی اطلاعات قابل اعتماد را به شما معرفی خواهیم کرد:

نرم افزار بازیابی اطلاعات Tenorshare 4DDiG می تواند بیش از 1000 نوع فایل را از هارد را به سادگی با 3 مرحله بازیابی کند.

اما همچنان استفاده از نرم افزار میتواند برای اطلاعات خطرناک باشد. بنابراین پیشنهاد میشود نه تنها هارد خود را فرمت نکرده بلکه حتی از نرم افزار نیز استفاده نکرده و هارد خود را به یک متخصص ریکاوری بسپارید تا بدون هیچ آسیبی به هارد و اطلاعات آن، فایل های مهم و حیاتی تان را به شما بازگرداند.

  • ارور “Windows Cannot Access the Specified Device Path or File”

تصویر آموزش رفع ارور هارد

آموزش رفع خطای (“Windows Cannot Access the Specified Device Path or File”)

ویندوز 10 یکی از آخرین نسخه های سیستم عامل بسیار محبوب مایکروسافت است. علیرغم ایجاد آپدیت ها و آپشن های زیادی که برای کاربران طراحی شده، این سیستم عامل همچنان با تعداد زیادی از خطاها و اشکالات روبرو میشود.

یکی از این موارد پیام “ویندوز نمی تواند به مسیر یا فایل دستگاه مشخص شده دسترسی پیدا کند” هنگام تلاش برای باز کردن، تغییر یا حذف یک برنامه یا فایل است.

ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم علل این ارور را شناسایی کرده، و برای بازگرداندن سیستم خود به حالت قبل، راه حلی را انتخاب کنید.

علت خطای “Windows Cannot Access the Specified Device Path or File” چیست؟

درست مانند اکثر خطاهای ویندوز 10، هیچ دلیل قطعی برای این مورد نیز وجود ندارد. با این حال، دلایل احتمالی که معمولاً منجر به این ارور سیستم عامل میشوند عبارتند از:

  • سیستم شما مجوزهای لازم برای دسترسی به فایل را نداشته باشد. با اینکه ممکن است مجوزهای لازم برای باز کردن/تغییر برنامه یا فایل را نداشته باشید،اما تنظیمات این نوع دسترسی قابل تغییر بوده و میتوانید با درست کردن تنظیمات این ارور را برطرف نمایید .
  • محل فایل در دسترس نیست یا وجود ندارد. ممکن است فایلی که می‌خواهید به آن دسترسی پیدا کنید دیگر در کامپیوتر وجود نداشته باشد. به عنوان مثال فایل مورد نظر بصورت اشتباهی یا عمدی پاک شده باشد.
  • فایل توسط بدافزار اصلاح یا حذف شده است. هنگامی که سیستم شما آلوده به بدافزار باشد، این احتمال وجود دارد که آن بدافزار فایل های شما را اصلاح یا حذف کند.
  • یک برنامه آنتی ویروس دسترسی شما را مسدود کرده. برنامه های آنتی ویروس یکی از معروف ترین دلایل ایجاد این اخطار هستند. می‌توانید با استفاده از تنظیمات آنتی ویروس خود، هارد یا فایل مورد نظرتان را از فایروال آنتی ویروس خارج کنید.
  • فایل در یک مکان دیگر و غیر قابل دسترس است. اگر فایل را در فضای ابری یا یک هارد دیسک اکسترنال ذخیره کرده اید که دیگر به کامپیوترتان متصل نیست ، مطمئنا خطای «ویندوز نمی تواند به مسیر دستگاه یا فایل مشخص شده دسترسی پیدا کند» را دریافت خواهید کرد.

بنابراین

همانطور که گفته شد، خرابی هارد دیسک غیرقابل پیش بینی است و می تواند به دلیل مسائل مختلفی مانند آسیب فیزیکی، حملات بدافزار، گرمای بیش از حد، خرابی الکتریکی، اشکالات انسانی یا ارور های مختلف رخ دهد.

بنابراین، برای ما حیاتی است که مراقب این پیام‌های هشدار، صداهای کلیک و نویزهای غیر طبیعی باشیم. زیرا پیشگیری همیشه بهتر از درمان است و شما می‌توانید قبل از هرگونه آسیب به اطلاعات خود، آنها را نجات دهید.

هدف این مقاله تنها آشنایی شما با انواع ارور های مربوط به اطلاعات هارد بوده و اگر در هارد دیسک خود با هر کدام از این خطاها مواجه شدید،

پیشنهاد میکنیم بدون هیچ دستکاری و عمل عجولانه ای، هارد خود را به یک متخصص بازیابی اطلاعات با تجربه برسانید

تا از هرگونه آسیب یا اختلال بیشتر در هارد و اطلاعات آن جلوگیری شود. کارشناسان بازیابی اطلاعات مرکز هارد ایران مجهز به روز ترین لابراتوار ریکاوری، و با تجربه بازیابی موفقیت آمیز از تمامی مدل ها، برند ها و یا سیستم عامل های مک و ویندوز هستند.

همین امروز مشاوره رایگان خود را دریافت کنید و به ما اجازه دهید با توجه به شرایط و میزان خرابی اطلاعات بهترین پروسه ریکاوری را برای هارد شما در نظر بگیریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال خود را از کارشناسان ما بپرسید!